Aantal actieve grooms: 1819

CV Database

Meld je nu aan of log in en plaats je CV in onze database. Zo kunnen werkgevers in paardenland je benaderen.

Aanmelden

Werken met paarden

Voor veel mensen is het een droom om dag en nacht bezig te zijn met paarden. Natuurlijk is er niks mooiers, maar je moet je wel bedenken dat het niet altijd zo rooskleurig is dan dat je misschien zou denken. In de paarden werken wil namelijk zeggen dat je hard moet werken, en geen 9 tot 5 baan kan verwachten. Je maakt vaak lange dagen, en regelmatig werk je ook in het weekend. Als je dit helemaal geen probleem vindt, aarzel dan niet om je in te schrijven.

Naast een fulltime baan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een parttime baan te zoeken. Misschien wil je wel alleen in het weekend werken, of moet je een stage lopen en wil je dit graag in een ruitersportzaak of hengstenstation uitvoeren. Onze vacatures bevinden zich in binnen- en buitenland in diverse disciplines. Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden die Eurohorsegrooms te bieden heeft. Als je je profiel zo goed en uitgebreid mogelijk invult, vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Zo is het ook heel belangrijk om goede referenties in te vullen, al dan niet in de hippische sector!

Spreekt dit je allemaal aan, schrijf je nu dan in!

Voorwaarden
Wil je gebruik kunnen maken van de faciliteiten van onze website, zoals het bekijken van de vacatures en met wie je matcht? Registreer jezelf en maak een profiel aan. Je betaald een bijdrage van € 9.95 voor 6 maanden en blijft dan steeds op de hoogte van de allernieuwste vacatures. Na 6 maanden wordt je automatisch uitgeschreven of kun je je inschrijving verlengen. Op deze manier voorkomen we dat er mensen ingeschreven staan die niet serieus hun profiel invullen of reeds voorzien zijn van werk.

Veel succes en vooral veel plezier toegewenst met het zoeken naar een baan! Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Aanmelden als groom

Bedrijfspresentaties