Aantal actieve grooms: 1819

Hippische Banen

REAGEREN OP ONZE VACATURE KAN ALLEEN NA INSCHRIJVING OP ONZE SITE. KLIK HIER OM JE METEEN GRATIS IN TE SCHRIJVEN.

Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures, deze kun je bekijken na inschrijving op onze site. Hieronder enkele voorbeelden, voor het totale aanbod ontvangen wij graag je inschrijving.

Na inschrijving zie je hoe goed jij matcht met de beschikbare vacatures op paardenbedrijven.

Als je een profiel hebt aangemaakt op eurohorsegrooms ontvang je zo snel mogelijk je inloggegevens. Normaal ontvang je deze dezelfde dag nog, mocht dit niet zo zijn, stuur ons dan meteen een mailtje zodat we het meteen voor je kunnen activeren. Wij activeren alleen serieus ingevulde profielen om onze aangesloten stallen een zo goed mogelijk aanbod te kunnen laten zien. Vul je profiel dus serieus in, vul je sterkte/zwakte analyse in en denk zeker aan referenties! Als dit allemaal gebeurd is kun je jou interesse kenbaar maken aan diegene die de hippische vacature heeft geplaatst. Hiervoor ga je naar 'mijn matches' en kun je rechtstreeks een bericht achterlaten, deze komt aan bij de desbetreffende stal, let er dus op dat je een nette motivatie stuurt. Wij kunnen via het logboek volgen wat er gebeurd. Wij verstrekken geen contact gegevens als je niet staat ingeschreven, mailen daarover heeft dan ook geen zin.

ADVERTENTIE: Medehuurder gezocht voor stal in maaseik (foto's op aanvraag) Ook los boxverhuur mogelijk!
Sedert mei 2011 worden vakmanschap, ervaring en horsemanship ten behoeve van het sportpaard geclusterd in "Stal Gremelslo”. Dit paardenbedrijf staat voor de optimale ontwikkeling van het dressuur- en springpaard. Een professionele en eerlijke africhting, een doordacht stalmanagement met o.a. een hoogwaardige voeding bieden het paard alle kansen om zich ten volle te ontplooien. Voor meer details en info neemt u gerust contact op. Het is ook mogelijk voor een eigenaar of ruiter om een vijftal boxen te huren. Een nieuwe rijhal met internationale afmetingen en Agterberg bodem behoort tot de faciliteiten. Stal Gremelslo, Genveurderweg 9 te 3680 Maaseik 0032 477/498231, stal.gremelslo@telenet.be

voorbeeld 1- Voor een top springstal zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker.
Het gaat om een internationale spring/handelstal springstal omgeving Almelo.Alle stalwerkzaamheden maar ook veel mee op concoursen van landelijk tot internationaal. Enige ervaring is wel prettig maar instelling en enthousiasme zijn ook erg belangrijk. Er kan geen eigen paard mee, maar intern verblijf behoort wel tot de mogelijkheden.

voorbeeld 2 - EVENTINGSTAL: wij zijn op zoek naar een allround medewerk(st)er.
Wij zijn een leuk team en zijn op zoek naar versterking.Vooral het trainen van de paarden dressuurmatig en conditietraining behoren tot jouw taak. Ook kun je mee gaan op wedstrijden. Het is intern en je eigen paard kan mee! Een leuke baan met mogelijkheden en alles is bij ons bespreekbaar. Fulltime!

voorbeeld 3 - Kleine dressuurstal in Bakum (duitsland) is op zoek naar medewerker
We are a small private dressage stable and looking for a motivated and experienced groom for our stable and to companions of competitions. Our horses are youngsters and higher level dressage horses. You must be able to work out independently and experienced in dealing with young horses.5 - EHS Communications is op zoek naar enthousiaste stagiaires!
Ben jij ondernemend, enthousiast en heb je affiniteit met paarden?
En op zoek naar een leuke stageplek? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
EHS Communications is op zoek naar mensen die op communicatief en creatief gebied willen meewerken binnen ons bedrijf.

voorbeeld 4 stage  - EHS Communications is een bedrijf wat zich op velerlei manieren inzet in de paardensport.
Wat doen wij precies?
• Arbeidsbemiddeling met Eurohorsegrooms, een werving en selectiebureau.
Eurohorsemaps: een handige zoekmachine voor bedrijven en particulieren binnen de paardenhouderij. Bekijk kaarten en routebeschrijvingen van paardenhouders.
• Eurohorsesales: Eurohorsesales is een unieke site, ontworpen om de verkoop van Europese sportpaarden en de snelle vindbaarheid van de stallen.

Ook houden wij ons bezig met het organiseren van evenementen. Ieder jaar organiseren wij o.a. de Equine Elite paardenveiling. Van idee tot uitvoering maken wij een veiling of evenement tot een succes! Regelmatig gaan wij met een stand naar andere evenementen zoals de Miljonair Fair en Jumping Amsterdam!
En verder verzorgt EHS Communications ook nog de uitstraling van tal van stallen in zowel binnen als buitenland. Denk daarbij aan huisstijlen, websites, flyers, (wens)kaarten, posters en nog veel meer!
Nog iets wat wij veel doen zijn het maken van funky foto’s! Een leuk aandenken met jouw eigen unieke foto’s vertaald naar een mooi, ontroerend of spetterend ontwerp!

Hebben wij je interesse gewekt en wil je graag eens op gesprek komen?
Stuur dan een leuke motivatie met CV en pasfoto naar info@ehscommunications.nl

Aanmelden

Laatste vacatures
Functie
Plaats
Vacature nr. 294: Stal zoekt Anders
Echt
Vacature nr. 293: Stal zoekt Manager
Echt
Vacature nr. 292: Stal zoekt Instructeur
helmond
Vacature nr. 291: Stal zoekt Ruiter
helmond
Vacature nr. 287: Stal zoekt Groom
VENLO
Vacature nr. 285: Stal zoekt Allround stalmedewerker
Weert
Vacature nr. 284: Stal zoekt Allround stalmedewerker
Kaatsheuvel
Vacature nr. 283: Stal zoekt Groom
Kaatsheuvel
Vacature nr. 282: Stal zoekt Allround stalmedewerker
Amsterdam
Vacature nr. 281: Stal zoekt Groom
Oordegem
Bedrijfspresentaties